ronaldo trøje til børn De klarede 28 skud i alt mod deres

ronaldo trøje til børn De klarede 28 skud i alt mod deres værter i nederlag, deres højeste total i en enkelt kamp uden net i tre år.

Selvom OM forbliver i top seks efter en relativt solid start på den indenlandske kampagne i topklassen, har deres alvorlige formnedgang i løbet af de sidste seks uger fået alarmklokkerne til at ringe på Stade Velodrome.

Efter at have endt på fjerdepladsen i Ligue 1 i sidste sæson, forblev inden for top fem i det meste af kampagnen, har Garcias outfit ikke formået at gentage den succes denne sæson.

Næstover til Atletico Madrid i Europa League 2017-17, var deres tidlige exit i gruppespillet en særlig forlegenhed, da de ikke formåede at vinde en enkelt kamp, ​​og enhver yderligere nedgang i hjemlig form vil sandsynligvis udelukke dem fra europæisk kamp for næste sæson.

Marseilles næste møder også kæmpende Monaco, når de vender tilbage til ronaldo fodboldtøj til børn Ligue 1-kampen den 13. januar, hvor Thierry Henrys mænd kun har vundet to gange i ligaen siden august.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*