ronaldo trøje børn Antag, at din supervoldelige midtbanespiller

ronaldo trøje børn Antag, at din supervoldelige midtbanespiller har renset ud i Fancy Dan på det andet hold, og antag, at den supervoldelige midtbanespiller er blevet udvist for at være – som vi sagde – “hensynsløs, skødesløs eller bruge overdreven magt”. Tja… hvad nu hvis du kunne købe en spiller tilbage og beholde en fuld XI på banen?

Hvis din spiller bliver udvist, kan du ‘sælge’ et mål til modstanderen og hente en erstatning. Så hvis det står 0-0, og du får en spiller udvist, har du mulighed for at beholde tingene som de er – 10 mod 11 ved 0-0 – eller sælge et mål og genstarte 11 mod 11 med stillingen 0-1. 10 v 11 er noget pjat. Det ødelægger det.

SEXY MÅLPANEL
Det, fodbold har brug for, er en dommerkomité ved hver kamp til at holde skilte op – ligesom de gør ved dykningen eller ved kunstskøjteløbet – der tildeler hvert mål en form for kunstnerisk fortjeneste.

Målet tæller altid for én, selvfølgelig, men lad os så få nogle bonuspoint ronaldo spilletrøje børn op at køre for målets sexiness. Et sexet målpanel bestemmer, hvor meget ekstra et mål skal være værd baseret på, hvor sexet det var.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*