ronaldo spilletrøje børn Det er én ting at bruge millioner på udpegede

ronaldo spilletrøje børn Det er én ting at bruge millioner på udpegede spillere, der kan træde til og gøre en øjeblikkelig indflydelse. Det er noget andet at finde en spiller til at gøre en lignende effekt, men til en brøkdel af prisen. Vazquez har været en af ​​de bedste signinger i sæsonen, hvilket giver Toronto FC den præcise type kreativ midtbanespiller, det havde brug for. Vazquez har registreret tre mål og ni assists for TFC, og er en af ​​hovedårsagerne til, at 2016 MLS Cup-finalisterne nu kan prale af den bedste rekord i ligaen.

Sporting Kansas City midtbanespiller Ilie Sanchez, NYCFC midtbanespiller Alexander Ring og San Jose forsvarer Florian Jungwirth er alle fortjente kandidater til denne ære. Minnesota United-angriberen Christian Ramirez er ikke en nykommer i Minnesota, men han er i MLS – og han har også været en af ​​de bedste.

UNGE SPILLER: Kellyn Acosta, FC Dallas
Vi ser flere og flere unge spillere, der får mulighed for at spille store minutter i MLS, og resultatet er en generation af talenter, der bliver nøglestartere i yngre aldre.

Kellyn Acosta er et eksempel på den slags spillere, og den 21-årige er ronaldo fodboldtøj midt i en breakout-sæson efter at have udviklet sig som fast mand i de seneste år. Han får et nikk som den bedste MLS-spiller født fra 1995 og frem, idet han kanter NYCFC-vingen Jack Harrison, Houston-vingen Albert Elis, Columbus-midtbanespilleren Artur og New York Red Bulls midtbanespiller Tyler Adams.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*